28 ינו טופו סצ'ואן

מצרכים
2 גזרים חתוכים לרצועות (כמו מקלות)
ברוקולי
1 בצל חתוך לפרוסות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
4\1 כרוב קצוץ
2\1- 4\3 גוש טופו חתוך לקוביות קטנות
רוטב סויה, 1 כף שמן זית,  כפית שמן שומשום
סילאן או מולסה (כחצי כפית)
יין לבן
תבלינים
.
אופן ההכנה
משרים את קוביות הטופו ברוטב סויה עם קצת כורכום וקצת סילאן ל- 10 דקות
מחממים ווק עם קצת שמן זית
מוסיפים את הירקות לפי הסדר הבא: גזר,בצל, ברוקולי, כרוב,פלפל אדום ומקפיצים באש גבוהה מספר דקות עד שהירקות מתרככים
תבלינים-  פלפל לבן, כורכום, אגוז מוסקט, שום כתוש
מוסיפים את רוטב הסויה, שמן שומשום  והיין הלבן, ומערבבים
מוספים את קוביות הטופו ומערבבים



No Comments

Post A Comment