28 ינו קדירת טופו

מצרכים
טופו, חתוך לקוביות (מושרה בסילאן ויין אדום)
בצל, סלרי ושום (קצוצים)
קוביות תפו'א
גזר פרוס לטבעות

גרעיני כוסמין (מושרים)
שעועית אדומה/לבנה (מושרית ומבושלת).

שמן זית
רסק עגבניות
יין אדום

תבלינים: מלח-ים, פפריקה, בהרט, א. מוסקט, כמון
.
אופן ההכנה
מבשלים את הכוסמין בסיר מים מלא למשך שעה
מוסיפים את הירקות בהדרגה. את היין, הרסק ומעט שמן זית
לאחר רבע שעה נוספת  את התבלינים,שום כתוש, קוביות הטופו והשעועית, מבשלים למשך רבע שעה נוספת או עד שרב המים מתאדים



No Comments

Post A Comment