28 ינו קציצות סלק- קינואה אפויות

מאת: צביקה קורן – תזונאי מומחה בתזונה טבעית, צום מיצים וניקוי רעלים

מצרכים
1 כוס קינואה שטופה היטב ומסוננת
1 סלק מבושל ומגורד גס
2  ביצים
2  כפות גדושות שיבולת שועל
תבלינים: חוויאג', פפריקה מתוקה, שום, פלפל לבן, מעט מלח
.

.אופן ההכנה
מבשלים את הקינואה ב- 2 כוסות מים רותחים על אש נמוכה בסיר מכוסה כ- 10 דקות עד שכל המים נספגים ,מצננים מעט ומוסיפים את שאר המצרכים.
נותנים לתערובת לעמוד כ- 20 דקות, יוצרים קציצות קטנות ושטוחות, משמנים את התבנית  במעט שמן זית.
אופים כ- 20 דקות.
.
אופציונלי- להוסיף לתערובת עדשים שחורות



No Comments

Post A Comment