22 פבר דלעת ערמונים ממולאת בתערובת פטריות

מצרכים
מגוון פטריות- חורש, שמפניון, שיטאקי וכו'
דלעת ערמונים
שום קצוץ דק
גבינת עיזים קשה (עד 5%)/ קוביות טופו
תבלינים- אגוז מוסקט, כמון, פלפל, מלח-ים, צ'ילי גרוס 

 

אופן ההכנה
מקפיצים את הפטריות קצוצות דק במחבת בשמן קוקוס או זית יחד עם שום קצוץ ומתבלים תוך כדי
מצננים ומערבבים עם גבינת עיזים או טופו חתוך דק
חותכים את הדלעת לשתיים, אופים בתנור כ- 20 דקות, מוציאים וממלאים
מכניסים לתנור ל- 10 דקות נוספות
*הערה- ניתן להוסיף עדשים ירוקות לתערובת
מפזרים מעט שמן שומשום על התערובת , מערבבים וסוגרים
*הערה-  ניתן להוסיף לבישול קוביות טופו קטנות שהושרו בסילאן וסויה



No Comments

Post A Comment