בחזרה לעמוד מתכונים

22 פבר קציצות מש ועדשים- מנת חלבון מלא מהצומח

מצרכים
מש ועדשים ירוקות מבושלות (רצוי לאחר השריה)
קמח שיפון, גזר מגורר
שמן זית, שום כתוש
ירוקים –  פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום
תבלינים-  צ'ילי, כמון, מלח-ים, פלפל לבן

 

אופן ההכנה
טוחנים את המש ועדשים
מערבבים את כל המרכיבים יחדיו ומוסיפים מעט מים בהדרגה, עד לקבלת מרקם אחיד
משמנים תבנית אפיה עם מעט שמן זית, יוצרים קציצות ומניחים בעדינות
אופים בחום של 180 למשך כ- 20 דקות, חשוב להפוך את הקציצות באמצע הזמן

הערה- למתפשרים ,ניתן גם לטגן את הקציצות, טיגון מהיר, במעט שמן זית

 

 


בחזרה לעמוד מתכונים

No Comments

Post A Comment