בחזרה לעמוד מתכונים

22 פבר שיטאקינואה

מצרכים
כוס קינואה אדומה
2 כוסות מים
3 פטריות שיטאקי
מלח סלרי
חופן אצות אראמה
1/3 חבילת טופו
למרינדה-
2 כפות שמן זית/ שומשום
כף רוטב סויה
כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפות יין אדום
כפית אבקת פלפל חריף
בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה

לפני  הבישול:  להשרות את האצות כ- 15 דקות במים. לערבב את חומרי המרינדה ואת הטופו לחתוך לקוביות ולהשרות לכמה  שעות
מבשלים את הקינואה עם  הפטריות ומלח כ- 20 דק'
מכבים את האש ומערבבים פנימה את האצות לאחר שסוננו ואת הטופו עם המרינדה  מכסים את הסיר ומחכים מספר דקות לפני שאוכלים

 


בחזרה לעמוד מתכונים

No Comments

Post A Comment