בחזרה לעמוד מתכונים

22 פבר שיטאקינואה

מצרכים
כוס קינואה אדומה
2 כוסות מים
3 פטריות שיטאקי
מלח סלרי
חופן אצות אראמה
1/3 חבילת טופו
למרינדה-
2 כפות שמן זית/ שומשום
כף רוטב סויה
כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפות יין אדום
כפית אבקת פלפל חריף
בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה

לפני  הבישול:  להשרות את האצות כ- 15 דקות במים. לערבב את חומרי המרינדה ואת הטופו לחתוך לקוביות ולהשרות לכמה  שעות
מבשלים את הקינואה עם  הפטריות ומלח כ- 20 דק'
מכבים את האש ומערבבים פנימה את האצות לאחר שסוננו ואת הטופו עם המרינדה  מכסים את הסיר ומחכים מספר דקות לפני שאוכלים

 


בחזרה לעמוד מתכונים

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.