28 ינו קציצות סלק- קינואה אפויות
מאת: צביקה קורן – תזונאי מומחה בתזונה טבעית, צום מיצים וניקוי רעלים
מצרכים
1 כוס קינואה שטופה היטב ומסוננת
1 סלק מבושל ומגורד גס
2 ביצים
2 כפות גדושות שיבולת שועל
תבלינים: חוויאג', פפריקה מתוקה, שום, פלפל לבן, מעט מלח
.
.אופן ההכנה
מבשלים את הקינואה ב- 2 כוסות מים רותחים על אש נמוכה בסיר מכוסה כ- 10 דקות עד שכל המים נספגים ,מצננים מעט ומוסיפים את שאר המצרכים.
נותנים לתערובת לעמוד כ- 20 דקות, יוצרים קציצות קטנות ושטוחות, משמנים את התבנית במעט שמן זית.
אופים כ- 20 דקות.
.
אופציונלי- להוסיף לתערובת עדשים שחורות