בחזרה לעמוד מתכונים
22 פבר שיטאקינואה
מצרכים
כוס קינואה אדומה
2 כוסות מים
3 פטריות שיטאקי
מלח סלרי
חופן אצות אראמה
1/3 חבילת טופו
למרינדה-
2 כפות שמן זית/ שומשום
כף רוטב סויה
כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפות יין אדום
כפית אבקת פלפל חריף
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
לפני הבישול: להשרות את האצות כ- 15 דקות במים. לערבב את חומרי המרינדה ואת הטופו לחתוך לקוביות ולהשרות לכמה שעות
מבשלים את הקינואה עם הפטריות ומלח כ- 20 דק'
מכבים את האש ומערבבים פנימה את האצות לאחר שסוננו ואת הטופו עם המרינדה מכסים את הסיר ומחכים מספר דקות לפני שאוכלים
בחזרה לעמוד מתכונים